26. heinäkuuta 2015

Uusi hevonen ja koulutusprojekti

Moi! Minulla on taas uusi poni. Kyseessä on Amerikanponi nimeltään Lilli. Lillille oli tosi vaikea keksiä rotua, mutta päädyin sitten Amerikanponiin. Tarkemmat tiedot Lillistä voitte käydä lukaisemassa sen esittelystä. Ostin Lillin kaveriltani, joka piti keppihevoskisat ja myi siellä kaikkea tavaraa. Kun näin Lillin siellä myytävänä minun oli pakko saada se. Ja nyt en voisi olla iloisempi!




Kun vein Lillin ekaa kertaa talliin muiden ponien luo, se hirnahti tosi kimeästi ja kovaa ja alkoi vetää ulospäin tallista. Lilli sai vastauksen hirnumiseensa Fellalta, joka hirnui myös yhtä kimeästi ja kovaa, Laitoin Lillin karsinaan vähän matkan päähän muista. Se saa ensin tottua talliin ennen kuin päästän sen tutustumaan muihin. Ja Fanta ja Jaffa tosiaan lähti sisätalliin, kun en niillä paljoa ratsastele. Myymässä en niitä kuitenkaan ole:)

Lilli on siis puoliksikoulutettu, joten koulutan sen itse loppuun. Aloitin siis Lillin kanssa jo tänään koulutusprojektin. Ekana taluttelin Lilliä ja hyppäsin liinan kanssa muutaman esteen. Lilli hyppäsi hyvin, mutta jouduin välillä patistamaan sitä liikkeelle. Tosiaan ois tarkotus kuvata aina kun puuhailen Lillin kanssa, jotain tähän liittyvää. Kuvasin tänäänkin joten tässä olkaa hyvät! 


Videolla siis taluttelen ja hypytän Lilliä. Lillillä ei ole ennen tätä hypätty ratsastaja selässä joten, nytkin menin vain talutuksessa. Varmaan lähiaikoina nousen selkään ja kokeilen hyppäämistä. Videota tästä koulutusprojektista tulee siis aikapaljon ja minähän olen jo kauan lupaillut videota niin nyt se tulee koulutuksen muodossa! ;) Ens kertaan!

3 kommenttia:

  1. Ihana hepo
    Terkkuja Brownilta ja Nooralta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan Lilli ihana:) Toivottavasti Browny viihtyy siellä!

      Poista
  2. Kyllä viihdyn
    Terkuin Browni

    VastaaPoista