7. kesäkuuta 2015

Ratsastuskuvia ja asiaa

Moikka! Kesälomaa on kulunut jo viikko! Aika on mennyt tosi nopeasti. Blogi on ollut aika hiljanen ja silleen, ni nyt laitan sitte ratsastuskuvia. Ensin kuitenkin sanon pari sanaa tosta bannerista jonka onnituin väsäämään picmonkeylla, oisko ollu toissapäivänä. Kauan oon miettiny miten sen saa ni nyt olen kyllä iloinen:D ihan hyvin se kai onnistu.Talliin on jälleen kerran tupsahtanut uusi Russ-poni Rosso. Rosson esittely on laitettu jo muiden esittelyjen joukkoon. Olen ratsastanut Rossolla joka päivä siitä lähtien kun sain sen valmiiksi. Eli noin kolme päivää sitten. Rosso on miun onnistunein keppari ja ylivoimaisesti työläin. Korvien ompelu oli tuskaa ja harjan teko oli ärsyttävää. Nyt urakka ois sitten tehty. Varmaan pitäis tehä se valkonenkin joskus loppuuun, ku on pyöriny pari kuukautta tuolla lattioilla. Miun yks kaveri olisi kiinnostunut sen ostamaan, niin ehkä se kannattaisi tehdä loppuun. Itse en tykkää sen ulkonäöstä, ni ois kiva saada se pois täältä pyörimästä.
Avahan se siinä;3

Ja sitten niihin ratsastuskuviin. Ratsastin siis Avalla yksittäistä trippeliä ruohokentällä. Verkkasintosi nopeasti ja menin suoraan esteelle, ensin matalana ja kokoajan korkeampana. Korkeimmillaan trippelin ylin puomi taisi oli 90cm, toisiksi matalin 60cm ja matalim 30cm. Hyvin Ava hyppäsi sen korkeimmankin. 












Tässä meinasin kaatua:D
Ei mitään hajua mitä ajattelin...?


Tyylikästä;D

Kun olin ratsastanut Avalla vaihdoin Rossoon. Rossolla hyppäsin samaa trippeliä, kuin Avallakin. Rosso meni ihan kivasti. Oli se kyllä vähän laiskalla päällä. 



Rossoa näytti ihmetyttävän kamera


Tänään ois luvassa vielä yhet oikeiden hevosten koulukisat, katsomosta seurattuna.
Joo mutta nähdään ensi kerralla!

1 kommentti: