23. toukokuuta 2015

Hellurei!

En keksinyt mitään järkevää otsikkoa..;D Nyt on ollut parin viikon tauko, koska olen ollut kaikki päivät kavereiden kanssa, ja illalla niin väsynyt. Uusi hepokin on tullut ja sillä on tullut mentyä jo esteitä ja maastossa. Kouluakin yritetty vääntää. Tuo miun kouluratsastus on niin kaamean näköstä, että huhhuh. Esteet on enemmän miun juttu:D Tuon uuden heposen esittely tulee heti kun saan kuvat ladattua koneelle.  Kone ei suostunut nimittäin avaamaan kansiota kun yritin ladata kuvia. Sen verran voin paljastaa että uuden asukin nimi on lempinimi on Ava.
Varmaan huomasitte blogin ulkoasun jälleen muuttuneen. Nyt olen siihen vihdoin tyytyväinen, kun se on edes jotenkin kesäinen.

Hepat on nyt ollut virallisesti viisi päivää tallissa yötä myöten. Ihan hyvin ne siellä jakselee vaikkakin ne joskus kaatuilevat ja niitä on tosi ärsyttävä nostella sieltä karsinoiden pohjalta... Tarhaan niitä on ihan turha viedä likaantuman kun koko ajan kaatuilevat tuulesta. Estetolppiakin saa olla joka välissä nostelemassa kun on kauhea tuuli. Kokeilin muuten hypätä metriä keppihevoselle ja meni kevyesti yli. Uusi enkkani on siis, ilman kepparia 105cm ja kepparilla 100cm.

Taidanpa jättää tämän tekstin pienemmäksi kun yleensä. Testaan onko tämä parempi:)


Nähdään ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti