10. joulukuuta 2014

Pitkääkin pitempää asiaa

On mennyt jo aika kauan kun laitoin viimeksi tänne blogiin juttuja. Yksinkertaisesti ei vaan ole jaksanut ladata kuvia koneelle tai kirjoittaa. Mutta nyt olen täällä taas ja saatte erikois pitkän tekstin. On nimittäin tapahtunut niin paljon kaikkea että se ei ihan pieneen tilaan mahdu!


Talliin on taas tullut uusia juttuja esim puomi, jolla voi hoitaa ja pahvihyllykkö. Puomi on vain joku vahvaa pahvia oleva putki mikä löytyi kaapista. Lyhensin sitä vähän ja siitä tuli oikein hyvä puomi, mihin saa hepan kiinni riimunarulla. Kuvassa näkyy vähän puolmia ja pahvihyllykkö.

 


 Pahvihyllykön sisältä löytyy: kärpäsotsapantoja, pinteleitä, teippiä, glemmareita, riimuja ja pyyhe.
Raipat ovat hyllykön sivussa olevissa rautalanka lenkeissä. Ne pysyy siinä hyvin pystyssä eikä niiden tarvitse vain nojata johonkin seinään. irtoohjat roikkuvat hyllykön reunassa.



Sain tehtyä kulkuskaulurin ja innoistuin tekemään Pontsolle kukkaisen loimen. Tarkoituksena ois saada kaikille hepoille omat loimet. Sitten kun jaksais tehdä muillekkin...




Ja taas kerran halusin tehdä uuden keppihevosen mutta tällä kerralla teinkin kaksi saman näköistä. Tein ensin toisen ja sain sen jälkeen sain päähäni tehdä sille veljen josta tulisi saman näköinen. Kyllä ne muistuttaa aika paljon toisiaan. Ne sai nimikseen Jaffa ja Fanta (ei tarvitse selittää miksi)



Nimi: Fanta
Skp: tamma
Luonne: Tottelee mainiosti ja taitaa koulun ja esteetkin. Haluaa aina tehdä parhaansa ja on Jaffan paras kaveri. 
Hoitaessa seisoo paikallaan ja haistelee kaiken
 tulevan tarkasti. Suorastaan unelma poni!




Nimi: Jaffa
Skp: Ruuna
Luonne: Haluaa aina olla paras ja välillä yrittää hiukan liikaakin. Yleensä iloinen ja pirteä. Tottelee herkkiä apuja ja on Fantan paras kaveri. Osaa hypätä ja koulukin sujuu. Hoitaessa seisoo kiltisti paikoillaan. Kaikin puolin mukava poni.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti